Betongvaror från Tranås

Betongvaror tillverkade med god kunskap och som håller en hög standard hittar ni hos Tranås Cementvarubutik AB. De kan erbjuda betongvaror i olika variationer och kan garantera er fullgoda produkter som tillverkas med kunskap här i Sverige. På deras hemsida kan ni läsa mer om vad de erbjuder och tillverkar på företaget. De betongvaror som ni kan handla av dem är brunnsringar, brunnsringar med gummiringstätning, armerade falsrör, borrning, lantbruksrör, betongsten samt enskilda avlopp.

Som ni märker har de en bredd inom betong och tillverkning för att ni som kunder ska kunna vända er till samma företag för alla beställningar inom betongvaror som ni behöver till ert lantbruk eller det företag som ni driver. Ofta kan man vid renovering och byggen även behöva betongvaror, då är det bra att man kontaktar ett seriöst och erfaret företag som Tranås Cementvarubutik AB som kan hjälpa er få fram de produkter som är anpassade efter era behov och som ger en lång livstid så ni inte behöver tvivla på kvaliteten ni betalar för.

Ett axplock av betongvarorna

Enskilda avlopp är lite av Tranås Cementvarubutiks specialitet tillsammans med deras slamavskiljare TranåsBrunnen. Till er kunder kan de idag erbjuda traditionella slamavskiljare som har infiltration till ett minireningsverk och fosforkällor, de kan också leverera produkter som är till för enbart urinseparering beroende på vilken del man saknar i sin slamavskiljare eller om man behöver en helt ny.

Så för att få kontakt med företaget kan ni antingen besöka dem i Tranås eller surfa in på deras hemsida där ni hittar all information som ni behöver. Ni kan på hemsidan även se produktutbud samt mått på de betongvaror som kan beställas i olika storlekar beroende på vad ni som kund har för önskemål. Så surfa in på www.tranascementvarubutik.se för mer information redan idag.