Behöver du en kontrollansvarig för bygglov?

En person som är kontrollansvarig för bygglov är någon du kan behöva vid ett bygge. Anlitar du en kontrollansvarig Stockholm eller självklart på vilken ort som helst så innebär det att alla kontroller sker på rätt sätt så att säga. Oavsett vad det är för form av bygge du ska göra som har krav på att det ska finnas bygglov, rivningslov eller marklov, måste ha en certifierad kontrollansvarig som kan göra flera besiktningar. 

Det finns flera olika saker och olika byggen som kan kontrolleras. En är till exempel entreprenadbesiktning. De utförs i olika former, samt att det finns även olika former så som förbesiktning, slutbesiktning, efterbesiktning, garantibesiktning med flera andra.

Få hjälp med besiktning av AB Byggkontroll​

Du som behöver en kontrollansvarig för bygglov i Stockholm med omnejd kan kontakta AB Byggkontroll. Med detta företag kan du få en kontrollansvarig bygglov i form av en oberoende besiktningsman. Han eller hon kan utföra de olika besiktningarna som du har behov av. De kan erbjuda en mängd olika sorters besiktningar, så som byggbesiktning, entreprenadbesiktning med mera. 

En kontrollansvarig för bygglov är en person som med en byggherre ska ta fram förslag för kontrollplan och se till att det följs. Han ska även dokumentera allt som görs och ge ett utlåtande. AB Byggkontroll har en mängd olika tjänster att erbjuda dig. Om det är så att du vill veta mer så kan du med fördel besöka deras hemsida och läsa mer. Du kan även välja att kontakta dem så att de kan berätta vad de kan göra för just er.​